Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners
$header

Spălare auto cu abur

Un produs nou pentru proprietarii de autoturisme și benzinării oferind serviciul self service (fără atingere)

Află mai multe

Spălare auto cu abur

Spălare auto cu abur

Un produs nou pentru proprietarii de autoturisme și benzinării oferind serviciul self service (fără atingere)

Mașina de spălat cu abur servește la curățarea și dezinfectarea tapițeriei. Este prima soluție pe piață care permite șoferilor și clienților să curețe tapițeria autoturismului pe cont propriu și să se bucure de un timp scurt de uscare (datorită utilizării tehnologiei de curățare cu abur uscat).

Mașina de spalat cu abur auto a fost proiectată pentru spălarea autoturismelor fara atingere, stațiile de benzină și toate celelalte locuri în care parchează mașinile, cum ar fi centrele comerciale și mall-urile. Datorită investiției în mașinile de curățat aburul cu tapiserie cu autoservire, spălările auto fără fir și stațiile de benzină își pot extinde gama de servicii și pot atrage noi clienți, precum și se pot evidenția pe piață.

Familiarizați-vă cu oferta noastră

Aspiratoare de curățat cu aburi

Aspiratoare de curățat cu aburi

Self Service spălarea mașinii cu aburi pentru curățarea tapițeriei de către șoferii înșiși.

Citiți mai multe
Accesorii și substanțe chimice pentru spălarea mașinilor

Accesorii și substanțe chimice pentru spălarea mașinilor

Accesorii și produse chimice pentru a fi utilizate la dispozitivele cu abur.

Citiți mai multe
Stații de curățare interioare complete

Stații de curățare interioare complete

De asemenea, oferim instalații complete care constau în mașini, precum și acoperișe de protecție.

Citiți mai multe

Curățare tapițerie cu autoservire

O soluție mult așteptată de catre clienții care apreciaza autoservice

Serviciu de curățare automată a tapițăriei cu aburi este un mod asemănător cu cel de utilizarea de soluții de curățare standard. Diferența este un timp scurt de uscare, datorită căruia mașina dvs. poate fi pregătită pentru a conduce la scurt timp după spălare. De regulă, întregul proces durează de la câteva minute până la o duzină de minute și oferă clienților săi spații fără atingere, ulterior - economisind timp și bani, precum și libertatea de alegere.

Proprietarii spalatoriilor precum și clienții lor aștepta de mult soluția care le permite să-și curățească mașina în mod cuprinzător nu numai din exterior, precum și din interior. Mașinile de spălat auto cu abur auto sunt răspunsul la această necesitate și umple golul din domeniul spălării auto cu autoservire.

Wdrożona myjnia bezdotykowa w Kamieniu Pomorskim

Beneficii pentru investitori, spălare automată și stații de benzină

Răspunsul la necesitațile clienților

Datorită sistemelor noastre de spălare automată cu aburi Self Service, clienții desinestatator pot curăța interiorul mașinii lor. Este răspunsul la nevoile proprietarilor de spălare auto și a clienților acestora.

Extinderea gamei de servicii oferite

Masina de curățat a tapițeriei cu abur oferă o șansă pentru stațiile de benzină și spălătorii de mașini , care oferă posibilitatea de extinderea gamei de servicii, ulterior câștigarea noilor clienți și a va distinge față de concurența de pe piață.

Distincția pe fundalul mașinilor de spălătorie autoservice competitive

Spălarea automată cu aburi Self Service, destinată curățării tapițeriei, vă ajută să vă distingeți de mașinile de spălat auto care nu dispun de o astfel de mașină și să genereze profituri suplimentare pentru proprietarul spălătoriei auto.

Spălătorie automată cu autoservire beneficii pentru șoferi

Spălarea automată cu autoservire oferă o serie de beneficii șoferilor, cum ar fi prețul scăzut, timpul și confortul sporit în ceea ce privește alegerea locului și a datei serviciului.

Datorită acestor avantaje, spălările auto automate sunt din ce în ce mai populare printre clienți, în detrimentul mașinilor de spălat și mașinilor automate de spălat. Avantajul mașinii automate de spălare auto este siguranța vopselei. Transportatorii și șoferii de taxi preferă spălarea mașinilor fără atingere, datorită prețului scăzut al serviciului și a confortului în alegerea timpului de serviciu. În afară de preț, antreprenorii și clienții corporativi au un timp scurt de serviciu. Până acum toate aceste merite s-au aplicat spălării externe a autovehiculului (și eventual, aspirării).

Producătorii de dispozitive de spălare automată și-au îmbunătățit recent serviciile pentru a oferi clienților serviciul de curățare a tapițeria auto (până în prezent acest serviciu a fost disponibil numai în spălătoriile de mână). Un nou produs în oferta multor mașini de spălat automate fără atingere este o mașină de spălat cu abur auto-service destinată spălării tapițeriei cu aburi avand un timp scurt de uscare. Unitățile de spălare automată cu autoservire echipate cu un astfel de dispozitiv oferă clienților lor servicii mai complete, așteptate de mult timp de către conducătorii auto privați, precum și de transportatorii și clienții corporativi.

Spălătorii auto self-service și periferice

Spălătoriile auto cu autoservire includ, de asemenea, tot felul de dispozitive periferice care, pe lângă curățarea externă, permit clienților să efectueze servicii suplimentare.

Fiecare dispozitiv de spălat cu autoservire este echipată cu aspiratoare de nisip, mașini de schimb de monede și compresoare, mașini de spălat covoare sau distribuitoare de ceară pentru pneuri. Producătorii instalații de spălare auto, cum ar fi GreenSteam, BKF, Ehrle sau Eurowash, știu că o mașină de spălat automată cu autoservire nu poate funcționa fără dispozitive periferice și, din acest motiv, sunt in cautarea a echipamentului complex în spălătoriile auto. Produsul nou din grupul de dispozitive periferice pentru spălările automate cu autoservire este o mașină de spălat auto cu abur autopropulsată, destinată curățării tapițeriei cu abur. Acest produs inovativ completează piața auto-spălării automate de mașini.

Aparatele de curățat cu abur auto-service pentru spălarea tapițeriei vă permit să extindeți gama de servicii oferite și să concurați cu alte spălătoriile auto. Având în vedere faptul că piața mașinilor de spălat auto este deja foarte saturată, marele avantaj al mașinilor pentru spălarea tapițeriei este și posibilitatea de a vă distinge spălarea auto față de alte mașini de spălat competitive și ulterior de a câștiga clienți suplimentari.

NOUTĂȚI


      	

Four large touchless car wash stations in Budapest invest in Self Service Steam Car Wash

A large car fleet raises the needs in terms of maintaining the cleanliness of cars and their appearance, which is why the owners of touchless car washes, which care about cooperation with carriers...

Citiți mai multe

      	

A new car wash in Kamen Pomorski, two-station with a roof.

Thinking about clients who approach each investment in a comprehensive manner, we provide two self-service roofs. We offer you modern and aesthetic forms of light with LED backlight and...

Citiți mai multe

      	

New installation of our machine in Malbork.

Another possibility to wash upholstery and prepare her for summer this time in Malbork city.

Citiți mai multe