Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

Despre Green Steam

Compania Green Steam este cel mai mare producător și distribuitor de aparate cu abur din Europa. Timp de 10 ani furnizam clienților noștri echipamente de curățare inovatoare în industria spălătoriei și a stațiilor de benzină pe 7 piețe europene. Lucrăm cu cei mai buni furnizori din întreaga lume, oferind clienților noștri echipamente inovatoare caracterizate prin cea mai înaltă calitate, fiabilitate și îngrijire ecologică. Oferta noastră de mașinile de spălat cu abur auto-service pentru spălarea tapițeriei cu un timp scurt de uscare determină faptul că proprietarii spalatoriilor pot spori cifra de afaceri a afacerii prin achiziționarea de clienți suplimentari. Instalarea unui dispozitiv de curățat cu aburi pe o mașină de spălare auto sau benzinărie fără atingere vă permite de asemenea să ieșiți de la alte mașini de spălat vase competitive din zonă, oferind astfel un avantaj competitiv imens. În calitate de producător de aspiratoare de autoservire, depunem tot efortul să răspundem nevoilor proprietarilor de spălători și autoturisme, precum și clienților care folosesc în mod regulat servicii de spălare auto fără contact.

 

Clienții noștri țintă

Mașinile noastre de spălat cu abur Self Service sunt destinate spălătoriilor cu autoservire, mașinilor de spălat automate și stațiilor de benzină, precum și investitorilor care nu au nicio experiență în afaceri, dar care doresc să își investească fondurile în acest segment de piață. Investiția într-o mașină de curățat cu abur Self Service oferă o oportunitate de a genera venituri pasive fără risc sau experiență.

Cunoștințe vaste cu privire la piața de desfacere

Datorită cooperării cu sute de spălătorii auto din toată Europa, am dobândit o cunoaștere considerabilă a pieței pe care le împărtășim în mod constant cu clienții noștri și de a ajuta să le transporte afacerea lor, câștiga clienți și să iasă în evidență printre competitori. Datorită clienților noștri, suntem acum liderul Europei în furnizarea soluțiilor de curățare prin aburi..

Service și servicii pentru clienți

Clienții noștri se pot baza pe noi atât înainte, cât și după tranzacție. Dispozitivele pentru spălarea automată a autovehiculelor sunt supuse unei garanții complete de 24 de luni. Știm cât de important este să vă asigurați că dispozitivul funcționează în permanenț și aduce profituri în mod continuu. Din acest motiv, oferim clientilor nostril service pentru solutionarea imediata a tuturor problemelor.

O gamă largă și detaliată de produse și soluții

Oferim clienților noștri soluții complete și detaliate legate de consultanță, finanțare, logistică și servicii de marketing. Furnizăm echipamente de cea mai bună calitate din lume, oferim traininguri profesionale, vă ajutăm să finanțați investiția. În oferta noastră găsiți dispozitive extrem de fiabile și funcționale care garantează o funcționare eficientă.