Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

Autómosóink

Az ügyfélbázis egy folyamatosan bővülő hálózata az általunk telepített rövid száradási idejű önkiszolgáló kárpittisztítókon keresztül.

Megvalósításaink között találhatók úgy az érintésnélküli autómosókon található automaták (pl. Krakkó, Malbork vagy a Łódź melletti Rzgów-i önkiszolgáló autómosó), mint a benzinkutakon (pl. Częstochowa, Nowa Dęba vagy a Staszów-i benzinkút) valamint kereskedelmi helyeken (pl. Tymbark).

Megvalósításaink magukba foglalják egyedülálló automaták telepítését és a két berendezésből és tetőszerkezetből álló komplex megvalósítást is, tökéletesen illeszkedve az autómosóhoz és a környezethez (pl. érintésnélküli autómosó Kamień Pomorski-ban). A hálózatfejlődés nagyon nagy dinamikája szintén válasz az érintésmentes autómosók és benzinkutak ügyfeleinek igényeire, akik már régen vártak egy ilyen megoldásra.

 

Küldjön üzenetet

Az Önök adatainak kezelője a Green Steam sp. z o.o. sp. k. Az adatok feldolgozásra kerülnek termékeink és szolgáltatásaink közvetlen marketingjére. Az adatkezelés jogalapja az Adminisztrátor jogos érdeke.