Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners
$header

Önkiszolgáló gőztisztító

Új termék az autómosók és a benzinkutak tulajdonosainak

Tudj meg többet

Önkiszolgáló gőztisztító

Önkiszolgáló gőztisztító

Új termék az autómosók és a benzinkutak tulajdonosainak

A Self Service önkiszolgáló gőztisztító egy berendezés a kárpitok önkiszolgáló tisztításához és fertőtlenítéséhez gőzöléses módszerrel. Ez a piacon található első megoldás, a járművezetőknek és az önkiszolgáló autómosó ügyfeleinek a saját autójukban a kárpit kitisztítására, minimális száradási idővel (a száraz gőz tisztító technológiája használatának köszönhetően).

Az önkiszolgáló gőztisztító a kárpittisztításhoz az autómosókra, benzinkutakra és minden olyan helyre gondolva ahol autók gyűlnek össze, mint pl. plázákban vagy bevásárlóközpontoknál lett megtervezve. Az önkiszolgáló kárpit gőztisztító automatába történő befektetés az autómosóknak és a benzinkutaknak lehetőséget nyújt az általuk ajánlott szolgáltatás skálájuk kiszélesítésére, ami bevonz további ügyfeleket és ez lehetővé teszi, hogy láthatóbbá váljon a konkurencia hátterétől.

Ismerje meg az ajánlatot

Gőztisztítók

Gőztisztítók

A Self Service önkiszolgáló gőztisztítók a kárpitok önkiszolgáló tisztítására és fertőtlenítésére szolgálnak, gőzölési eljárással az érintésnélküli autómosókban és a benzinkutakon.

Tudjon meg többet
Mosó tartozékok

Mosó tartozékok

Tartozékok és vegyszerek ajánlata a gőztisztítók használatához az érintésnélküli autómosók és benzinkutak környezetében.

Tudjon meg többet
Komplett telepítések

Komplett telepítések

A Green Stream cég ajánl komplex projektszolgáltatást, a komplett járműbelső tisztítóállomás tetőszerkezetének elkészítését és összeszerelését az önkiszolgáló autómosók részére.

Tudjon meg többet

Önkiszolgáló kárpittisztítás gőzzel

Régen várt megoldás az érintés nélküli autómosók ügyfeleinek

Az önkiszolgáló gőz kárpittisztító nagyon egyszerű és nem különbözik semmivel az extrakciós kárpitmosótól. A különbség a rövid száradási idő, ami lehetővé teszi, hogy az autó kész a használatra közvetlenül a mosás után. Az egész folyamat néhány vagy tízen-néhány percig tart, ami az érintémentes autómosó ügyfeleinek ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint amilyeneket az önkiszolgáló autómosás kívülről – időt és pénzt takarít meg és teljes szabadságot a napszak kiválasztásában.

Ugyanúgy az érintésnélküli autómosók, mint azok ügyfelei régóta vártak olyan megoldásra, ami megvalósíthatná az autó komplex megtisztítását, nem csak kívülről, hanem annak belsejét is. A Self Service önkiszolgáló gőztisztító valójában válasz ezekre az igényekre, hatékonyan kitöltve az önkiszolgáló autómosás szegmensében az utolsó fennálló rést.

Wdrożona myjnia bezdotykowa w Kamieniu Pomorskim

Előnyök az érintés nélküli autómosók és benzinkutak befektetői számára

Válasz az érintés nélküli autómosó ügyfelei igényeire

Az önkiszolgáló gőztisztító az érintésmentes mosók ügyfeleinek lehetőséget biztosít a jármű belsejének sajátkezű tisztítására. Ez ugyanúgy válasz az az önkiszolgáló mosók tulajdonosainak és ügyfeleinek igényeire.

A kínált szolgáltatások körének bővítése

Az önkiszolgáló kárpittisztító automata esélyt ad a benzinkutaknak és az érintésnélküli mosóknak a kihált szolgáltatások körének bővítésérem új ügyfelek megszerzésére és kitűnni a konkurencia hátteréből.

Kitűnni a konkurens önkiszolgáló autómosók hátteréből

Az önkiszolgáló gőztisztító a kárpitok tisztításához, lehetővé teszi, hogy kiemelkedjen a konkurens érintésnélküli mosók hátteréből, aki nem rendelkeznek ilyen megoldásokkal a saját kínálatukban és lehetővé teszi a további haszon elérését az autómosó tulajdonosának.

Az érintésmentes mosó és az előnyök a járművezetőknek

Az érintésmentes autómosókat a járművezetőknek nyújtó számos előny jellemzi. Ezek többek között az alacsony ár-, időmegtakarítás, kényelem a szolgáltatás igénybevétele idejének és helyének megválasztásában.

Ezeknek az előnyöknek köszönhetően egyre gyakrabban nyerik meg a kézi mosók vagy az automata mosók ügyfeleiért folyó csatát. Az önkiszolgáló autómosók előnye még szintén a festés biztonságban léte, ami meggyőz számos egyedi járművezetőt. A fuvarozók és a taxisok az érintésnélküli autómosókat preferálják, az ez levégzett szolgáltatás alacsonyabb ára és az időszak kiválasztásának kényelme miatt. A vállalkozók és a vállalatok ügyfelei az áron kívül dicsérik a szolgáltatás teljesítésének gyorsaságát is. Mindezen előnyök eddig csak az autó külső tisztítását érintették (esetleg még a porszívózást).

Az érintésmentes autómosók gyártói az utóbbi időkben meggyőződtek arról, hogy ugyanolyan előnyök elérhető azok számára, akik saját autójuk kárpitját akarják kitisztítani (eddig ez a szolgáltatás kizárólag a kézi mosókban volt elérhető). Számos autómosó gyártójának ajánlatában újdonság az önkiszolgáló gőztisztító kárpittisztításhoz, rövid száradási idővel. Az ilyen eszközzel felszerelt önkiszolgáló autómosók komplexebb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, ami már mind az egyéni járművezetők mind a fuvarozók és a céges ügyfelek régi elvárása volt.

Önkiszolgáló autómosók és perifériás berendezések

Az önkiszolgáló autómosók magukban foglalnak számos perifériás berendezést, amik a külső tisztításon kívül lehetővé teszik az ügyfeleknek további szolgáltatások igénybevételét.

Minden önkiszolgáló autómosó, az érintésmentes autómosó berendezésen kívül, fel van szerelve homok porszívóval és néhány esetben kompresszorral, szőnyegmosó automatával vagy gumiabroncs fekeccsel. Az önkiszolgáló mosók gyártói, olyanok, mint a GreenStream. A BKF, az Ehrie vagy az Eurowash, tudva, hogy az autómosók nem működhetnek megfelelően perifériás berendezések nélkül, egyre gyakrabban gondolnak a befektetők mosóinak komplex felszereléséről. Az érintésnélküli mosók perifériás berendezéseinek piacán újdonság az önkiszolgáló gőztisztító kárpittisztításhoz, ami az önkiszolgáló autómosók ajánlatának soron következő hiányzó eleme.

Az önkiszolgáló gőztisztítók a kárpittisztításhoz lehetővé teszik az ajánlott szolgáltatások körének szélesítését és a kézi mosókkal történő még jobb versenyt. Figyelembe véve azt a tényt, hogy az önkiszolgáló autómosók piaca már nagyon telített, a kárpittisztító automaták nagy előnye, a saját mosója kiemelkedésének lehetősége más konkurens autómosók hátteréből és a további ügyfelek megszerzésének lehetősége.

Hírek


      	

Four large touchless car wash stations in Budapest invest in Self Service Steam Car Wash

A large car fleet raises the needs in terms of maintaining the cleanliness of cars and their appearance, which is why the owners of touchless car washes, which care about cooperation with carriers...

Tudjon meg többet

      	

A new car wash in Kamen Pomorski, two-station with a roof.

Thinking about clients who approach each investment in a comprehensive manner, we provide two self-service roofs. We offer you modern and aesthetic forms of light with LED backlight and...

Tudjon meg többet

      	

New installation of our machine in Malbork.

Another possibility to wash upholstery and prepare her for summer this time in Malbork city.

Tudjon meg többet