Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

A Green Steam-ről

A Green Steam cég a gőzkészülékek legnagyobb gyártója és disztribútora Európában. 10 éve kínálunk innovatív tisztítóeszközöket ügyfeleinknek az autómosó és benzinkút ágazati ügyfeleinknek 7 európai piacon. A legjobb beszállítókkal működünk együtt a világ minden tájáról, biztosítva ügyfeleinknek olyan innovatív berendezéseket, amelyeket a legmagasabb minőség, a megbízhatóság és a környezettel való törődés jellemez. Áttörő megoldásunk - az önkiszolgáló gőztisztítók kárpittisztításhoz rövid száradási idővel lehetővé teszik, hogy az érintésnélküli autómosók tulajdonosai meg tudják növelni saját üzleti forgalmukat további ügyfelek elérésével. A gőztisztító telepítése az érintésnélküli autómosón vagy benzinkúton lehetővé teszi a kiemelkedést a más konkurens mosók hátteréből a régióban, ezzel együtt hatalmas versenyelőnyt biztosítva. Mint a Self-Service önkiszolgáló gőztisztítók gyártói megteszünk mindent annak érdekében, hogy megfeleljünk az autómosók és benzinkutak tulajdonosainak igényeire, valamint azoknak az ügyfeleknek is, akik rendszeresen használják az érintésnélküli autómosók szolgáltatásait.

 

Kihez irányítjuk az ajánlatunkat

A Self-Service Önkiszolgáló Gőztisztítók ajánlatát az érintésnélküli autómosók, önkiszolgáló autómosók, automatikus autómosók és benzinkutak tulajdonosaihoz irányítjuk és az ágazatban tapasztalatokkal nem bíró befektetők felé is, akik ebben a piacszegmensben akarnak befektetni.

Gazdag ismeret és piaci tapasztalat

Köszönhetően az egész ország területén működő több száz autómosóval (érintésmentes mosók, automata mosók, kézi mosók) való együttműködésnek, hatalmas piaci ismereteket szereztünk, amit folyamatosan megosztunk ügyfeleinkkel, segítve nekik megvalósítani az új kihívásokat, ügyfeleket megnyerni és kiemelkedni a konkurencia hátteréből. Az ügyfeleinknek köszönhetően váltunk a gőzgép ágazat vezető szereplővé a lengyel piacon.

Szerviz és ügyfélszolgálat

Ügyfeleink számíthatnak ránk az ügylet véglegesítése előtt és után is. A Self-Service berendezésekre teljes körű ingyenes 24 hónapos garancia vonatkozik. Tudjuk, hogy fontos az, hogy a megvásárolt és az érintésnélküli mosókba telepített berendezések non-stop működjenek, és minél hamarabb kezdjenek el pénzt keresni, ezért igyekszünk minden tőlünk telhetőt biztosítani, hogy minden olyan problémát, amivel szembenézünk a lehető leghamarabb megoldjuk.

Széles, minden tekintetben kidolgozott ajánlat

Az érintésmentes autómosók, benzinkutak tulajdonosainak, valamint magánbefektetőknek ajánljuk a komplett, minden tekintetben kidolgozott megoldásokat, termék- és befektetési tanácsadás, finanszírozás, logisztikai szolgáltatások és marketing megoldások területén. Világszínvonalú eszközöket kínálunk, professzionális képzést ajánlunk, segítünk a beruházások finanszírozásában. Ajánlatunkban, a kategóriájukban a legjobb berendezésekkel rendelkezünk, jellemzi ezeket a megbízhatóság a funkcionalitás és a magas működési hatékonyság.