Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

Trimiteți un mesaj

Administratorul datelor dvs. este Green Steam societate cu răspundere limitată. Datele vor fi prelucrate în scopul comercializării directe a produselor și serviciilor noastre. Baza juridică a procesării este interesul justificat al administratorului.

Lichid de iarnă pentru spălarea tapițeriei

Lichid de iarnă pentru spălarea tapițeriei INT-Z este proiectat pentru utilizarea în mașinile cu abur auto-service în timpul iernii, când mașinile care lucrează la spălarea mașinilor fără contact sunt expuse în mod deosebit factorilor de mediu. Datorită unei formulări speciale, lichidul nu îngheață nici măcar la temperaturi foarte scăzute (până la -30 grade C).

Consistența și proprietățile lichidului de iarnă INT-Z asigură că acesta nu înfundă pompa sau niciun element al sistemului de administrare a detergenților. Dispozitivele de curățat cu abur care funcționează în mediul de spălare a autovehiculelor fără contact și mașinile de spălat auto necesită o măsură care este în siguranță pentru echipament și nu provoacă defecțiuni (inclusiv înfundarea pompei), dar și una eficientă și sigură pentru suprafețele curățate.

Înapoi