Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

Trimiteți un mesaj

Administratorul datelor dvs. este Green Steam societate cu răspundere limitată. Datele vor fi prelucrate în scopul comercializării directe a produselor și serviciilor noastre. Baza juridică a procesării este interesul justificat al administratorului.

Lichid de vară pentru spălarea tapițeriei

Lichid de vară pentru spălarea tapițeriei INT-L este conceput pentru utilizare în timpul verii cu autoservire cu aspiratoare cu aburi. Lichidul INT-L este foarte eficient, ceea ce este un aspect deosebit de important pentru proprietarii de autoturisme fără contact și pentru stațiile de benzină. De asemenea, lichidul este foarte sigur pentru sistemele din mașină (pompa, linia de alimentare cu detergenți etc.) și nu provoacă înfundarea acestora.

Lichidul de spălare vară INT-L a fost alcătuit astfel încât clienții mașinilor de spălare fără autovehicule să poată fi siguri că efectul de spălare va fi vizibil, iar spălarea în sine va fi caracterizată printr-o calitate superioară - la o fracțiune din suma pe care trebuie să o plătiți pentru o astfel de spălare manuală.

Înapoi